onsdag 20 maj 2009

Veckans Artiklar - V21-09

Här har jag tänkt lägga länkar till nya artiklar som jag tycker om och som ger lärorika tips eller information som man lär sig nåt vettigt. Ska försöka lägga nya länkar varje vecka till spännande och lärorika artiklar.

Tyvärr är så att det är svårt att hitta både seriösa och bra artiklar ute på nätet till och med om det finns oändligt mycket information där ute. Under min tid på Börssnack har jag haft ambitionen att försöka samla på alla bra inlägg som jag tyckte att det var intressant. Tanken är att jag ska försöka göra liknande här i 40procent 20år. Bra artiklar och inlägg är värt att samla på.


Vecka 21-09

* Kan medioker tillväxt ge fantastisk långsiktig avkastning? Av Stockman. Som på enkelt sätt visar att man kan tjäna bra till och med en liten tillväxt.
.
* Så köper Lowell Miller sina aktier Av Stockman. Här fick jag min första tips om den fantastiska boken The Sigle Best Investment.

* The Single Best InvestmentAv Lowell Miller. Här är författarens och bokens hemsida.

* Warren Buffetts profil Av Investeraren. Här finns en mycket bra artikel om Warren Bufett som skriven av författaren till börsguiden.

* Dollarmiljonär avslöjar sina hemligheterAv Från konsumera till konsumindre. Ganska ny artikel som jag gillar ideerna, enkla och bra påminner mig lite om Richest Man In Babylon

* Förresten jag har ganska nyligen upptäckt att det går att ladda boken Richest Man In Babylon helt fri som PDF fil. Här är länken till filen. Hemsidan som delar ut är Where Does All My Money Go.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar