söndag 21 juni 2015

Börsdata Deluxe & Värdepappret

Det har hänt oerhört mycket senaste tiden med börsdata och det kommer faktiskt hända mycket mer kommande tiden. Därför hade jag tänkt skriva alla senaste och kommande förbättringarna på hemsidan.  

Slutligen också en erbjudande till börsdatas användare - ett gratis nummer av värdepappret.


De senaste förbättringarna

Preferensaktier
Nyligen har vi lagt till möjligheten att visa preferensaktier som har efterfrågats av många. Totalt 22 st pref-aktier finns nu på börsdata.


Index
Vi har också lagt till de vanligaste indexen (ca 20 st aktie- och branschindex) för både Sverige och Finland.  Dessutom ingår alla index i teknisk analystjänsten. 


Bevakningslistan
Skapa ett obegränsat antal bevakningslistor. Tjänsten är helt gratis. Egna bevakningslistor kan användas i bolagssidan, analyssidan, Teknisk analys och Screener. 


Utländska länder & Ny filtermeny
Äntligen har vi nu lanserat Finland Large- och Mid Cap som de första utländska listorna. Snart kommer också Small Cap. Dessutom har vi förbättrat filtermenyn genom ikoner, kategorier och där olika länder/listor går att filtrera direkt. 

Filter räknare
Nu finns det också möjligheten att snabbt se antalet aktier som efter filter. Tex: Mid Cap + Fastigheter = 20 av totalt 629.


Kommande förbättringar - Snart!

Engelsk version
En komplett engelsk version av börsdata. En bra nyhet för er som fördrar engelska vid aktieanalyser.Ny bolagsmeny
Vi kommer att koppla alla bolagssidor (Bolagssidan, Analysera och Teknisk Analys) till samma bolag. Det kommer att bli lättare att navigera i de olika tjänsterna för varje bolag. 


Spara/Ladda i Teknisk analys
En efterfrågad tjänst.  Snart ska det gå att kunna spara/ladda diagram och mallar för tradingview.

Alla Nordiska länder
Målsättningen är att lansera alla börslistor i Finland, Norge och Danmark under 2015.


Utveckling - (Ny tjänst)
På ett enkelt sätt kunna se nyckeltalen tillsammans med aktiekurs. Upp till 15 års historik. 


Värdering  - Nyckeltal (Ny tjänst)
De vanligaste värderingsnyckeltal P/E -  P/S -  P/B osv. ska enkelt jämföras med aktiekurshistorik. Dessutom möjlighet att justera värden för ett mer jämnare historik. 


Värdering - DCF & Graham (Ny tjänst)   
Värdera bolag med hjälp av DCF och Graham värderingsberäkningar direkt på aktiekurshistorik. Med andra ord FinBas till börsdata. 


Erbjudande - Värdepappret
Här kommer en trevlig erbjudande från börsdata till alla våra  trogna användare. Tack vare ni premiummedlemmar har vi lyckats vidareutveckla börsdata.  


Därför vill erbjuda ett gratis nummer av kommande Värdepappret (värde 334 kronor) som kommer att innehålla en mängd analyser och en branschgenomgång. Erbjudandet gäller både för er som är 6- eller 12-månaders premium och för er som vill bli det. Erbjudandet är tidsbegränsat till den 26 juni. Ni som gärna vill ta del av Värdepappret kan skicka ett mail till - info( a )borsdata.se - och ange ert användarnamn. Mer om Värdepappret -  www.vardepappret.se

8 kommentarer:

 1. Wow, Börsdata utvecklas verkligen i fin tack! Hatten av! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det har tagit mer än 6 månader för att kunna lansera senaste nyheterna.

   Kanske också därför blogginläggen har minskat i antal :)

   Radera
 2. Börsdata och 40 procent 20 år - Ja, tack!!!

  Värdepappret för + 300 SEK - Hahaha...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast just för BD kunder blir det gratis :)

   Radera
 3. Hej George og Henrik Jeg interesserer mig for hele det nordiske marked og er glad for at Finland nu er kommet med. Et forslag/ønske For de enkelte nyckeltal giver i en meget fin kort forklaring - er det muligt at gøre det samme for teknisk analyse - jeg bruger ikke teknisk analyse, men kunne godt tænke mig, at bruge det i forbindelse med timing af køb/salg. Mvh Ole

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Olle! Du menar att ha TA-nyckeltal som MA50 och RSI? Vi har en del idéer framåt där vi ska försöka lägga till flera nyckeltal och där enklare TA-nyckeltal ska vara med i screener.

   PS: Snart kommer vi lansera första tjänsten där du kan använda FA-nyckeltal tillsammans med aktiekurs. Kommer antagligen nästa vecka.

   Radera
 4. Hej!

  Skulle inte du kunna börja skriva mer inlägg snart? Om utdelningsaktier mm?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera