torsdag 19 mars 2009

Stora Aktie- Och Fonddagen - Jönköping


Nu är det dags igen för stora aktiedagen, nu i Jönköping. Jag uppskattar verkligen att de lägger videolänkar för hela föreläsningar dels från företag och dels från olika debatter. Vissa är mindre bra medan andra är mycket lärorika. Sen beror också på intresse och vad man är ute efter.
.
Samtidigt vill jag gärna att mer och mer börsföretag, framför allt de stora bolagen, ska börja lägga alla deras presentationer på Nätet. Allt ifrån Kvartalsrapporter till Företagspresentationer. Vilket skulle gynna oss småsparare som inte kan vara med i många bra presentationer.

Tycker att Aktiespararna lyckas bra med den Stora Aktie- och Fonddagarna. Hoppas att de fortsätter att lägga fram i Webb-TV i fortsättningen.
.
(Du kan också kolla på de tidigare sändningarna som finns längre ner )
Så här ser Programmet ut!

18.35 Paus med överraskning för webb-TV tittare
.
19.20 Singles Universe, företagspresentationJohan Wahlbäck, grundare av Singelringen
.
19.35 Doxa - företagspresentationFredrik Alpsten, VD
.
19.50 Aktie- och FonddebattTove Bångstad, VD SEB FonderPatrik Gustavsson, kapitalförvaltareC-G Gyllenram, Ability Asset ManagementPer H Börjesson, VD Investment AB SpiltanGunnar Ek, Aktiespararna, debattledare
.
20.40 Så kan alla svenskar bli miljonärerPer H Börjesson21.10 Avslutning, utlottning
.
De tidigare Aktiedagarna som finns på Internet!
.
.
Liknande Inlägg:
.
.

2 kommentarer:

  1. En källa till föredrag är http://www.financialhearings.com/

    SvaraRadera
  2. Du har helt rätt! Jag har framför allt sätt många av Clas Ohlsons presentationer på www.FinancialHearings.com Men tyvärr så saknas fortfarande många andra bolag som jag är intresserat av.

    Sen finns den nya hemsidan, www.Stockontv.com, som ska fungerar som företagspresentation. Där finns för nuvarande de små aktierna.

    SvaraRadera